Aanhuur

U bent op zoek naar een leuke huurwoning, maar wat is nu de meest geschikte aanpak om een woning te vinden? Hieronder geven wij een aantal suggesties om u zo snel mogelijk te kunnen voorzien van een leuke en betaalbare huurwoning.

Stap 1: Schrijf je bij ons in!

Het is verstandig om u bij ons in te schrijven. Zo kunnen wij snel contact met u opnemen wanneer wij iets hebben wat binnen uw zoekopdracht valt. De inschrijving is vrijblijvend, gratis en verplicht u verder tot niets. U geeft aan wat voor woning u zoekt en wij maken de match voor u.

Stap 2: En nu op zoek naar de woonmatch.

Wanneer u zich bij ons heeft aangemeld zullen wij regelmatig contact met u opnemen per email of per telefoon, om het nieuwe aanbod met u door te nemen. U kunt zelf ook het initiatief nemen door ons aanbod in de gaten te houden. Ziet u een leuke woning, neemt u dan contact met ons op om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen.

Stap 3: De woningen bekijken.

Tijdens het bekijken van de woningen zult u door de woning worden geleid en van de nodige informatie worden voorzien. Bezichtigen doen wij wanneer het u uitkomt, ‘s ochtends voor het werk, ‘s avonds na uw werk, het weekend, wij passen ons aan u aan.

Stap 4: Een woonmatch gevonden en nu?

Wanneer u besloten heeft welke huurwoning het gaat worden kunt u dit aan ons kenbaar maken. Wij zullen u vragen om ons de benodigde papieren toe te sturen. Wij voeren altijd een huurderscheck uit waarbij wordt gekeken of het aangaan van een huurovereenkomst verantwoord is, zowel voor u als voor de verhuurder. Wanneer uit de check geen bijzonderheden naar voren komen zullen wij u introduceren bij de verhuurder.

Stap 5: De nieuwe woning.

Wanneer de verhuurder akkoord is kunnen we overgaan tot het opstellen van de huurovereenkomst. Zowel u als huurder en de verhuurder krijgen de overeenkomst in concept toegestuurd. Na akkoord van beiden kan er worden overgegaan tot ondertekening van de huurovereenkomst, betaling van de eerste maand huur, de borg en de bemiddelingsvergoeding ingeval van kosten huurder (k.h.). De sleuteloverdracht vindt plaats na de ontvangst van de genoemde gelden en op de ingangsdatum van de huurovereenkomst.

Neem contact op Bekijk ons huuraanbod