Verkoop

Het verkopen van uw woning is een beslissing waar goed over nagedacht moet worden.

Na een kennismakingsgesprek kunnen wij samen met u een verkooptraject samenstellen. Naast het verkopen van de woning kunnen wij ook zorgen voor het maken van professionele foto’s, plattegronden en het aanbieden van uw woning in onze opgebouwde kennissenkring.  

We bepalen met u de vraagprijs, bespreken de verkoopstrategie en zorgen er samen met u voor dat uw woning gereed is voor verkoop. Gedurende de verkoop houden we u voortdurend op de hoogte. Wij regelen alles rondom de bezichtigingen en houden ook tijdens de onderhandelingen nauw contact met u.

Doel 1: Uw woning te koop aanbieden

Door uw woning bij ons aan te bieden kunnen wij u helpen bij het verkopen van uw woning. Met een enthousiast team staan wij voor u klaar om de woning op een zo kort mogelijke termijn en onder de beste voorwaarden te verkopen.

Doel 2: Uw woning gereed maken voor verkoop

Uw wensen om uw woning in de markt te brengen worden uitgebreid besproken, voordat uw woning definitief de verkoop ingaat. Aan correcte en volledige informatie van en over uw woning op de diverse websites hechten wij veel waarde. Intensief contact met u als opdrachtgever in deze periode is vanzelfsprekend, u bent de eigenaar van de woning en u bepaalt dan ook hoe de woning wordt aangeboden.

Doel 3: Plaatsing woning

De woning wordt onder andere aangeboden op diverse websites; Funda, Marktplaats en natuurlijk onze eigen website www.vdhmakelaars.nl. Door uw woning zo breed mogelijk in de markt te plaatsen is de kans op het vinden van een koper groot. Wij hebben goede contacten met diverse fotografen om de woning prachtig en volledig in beeld te brengen. Plattegronden, foto’s, video’s bijna alles behoort tot de mogelijkheden.

Doel 4: Bezichtigingen

Het bezichtigen van de woning gebeurt door onze ervaren mensen. De bezichtigingen worden in overleg met u gepland. Wij zijn flexibel, bezichtigingen kunnen overdag, `s avonds, in het weekend, wanneer het de kopers en u gelegen komt.

Doel 5: Verkocht!!

Na geslaagde bezichtigingen en na eventuele ontvangen biedingen bespreken wij met u de vervolgstappen, waarin wij u zullen adviseren. Het biedingstraject zullen wij voor u uitvoeren, uiteraard bent u de persoon die bepaald wat u wilt. Na het succesvol afronden zullen wij de koopovereenkomst opmaken. Deze wordt na ondertekening ook door ons aan de notaris verstrekt.

Wij zullen het contact met de kopers, de notaris en u onderhouden en zorg dragen dat de woning tijdig wordt overgedragen!