Verhuur

Doel 1: Uw woning te huur aanbieden.

Door uw woning bij ons aan te bieden kunnen wij u helpen bij het vinden van een geschikte huurder. Met een enthousiast team staan wij altijd voor u klaar om de woning op een zo kort mogelijke termijn en onder de beste voorwaarden te verhuren. Wij zijn ervaren in het bemiddelen tussen verhuurder en huurder, uiteraard zijn de wensen van u als opdrachtgever bepalend.

Doel 2: De huurwoning in de markt brengen.

Hoe gaat dit in zijn werk? Wij spreken uitgebreid de woning en uw wensen door voordat wij uw huurwoning in de markt aanbieden. Aan een juiste plaatsing van uw woning op de diverse websites hechten wij veel waarde, dit voorkomt onnodige misverstanden en vragen in de toekomst. Intensief contact met u als opdrachtgever in deze periode is vanzelfsprekend, u bent de eigenaar van de woning en u bepaalt dan ook hoe de woning wordt aangeboden.

Doel 3: Op zoek naar een geschikte huurder.

De woning wordt onder andere aangeboden op diverse websites; Funda, Marktplaats, Pararius en natuurlijk onze eigen website www.vdhmakelaars.nl. Door uw woning zo breed mogelijk in de markt te plaatsen is de kans op het vinden van een geschikte huurder in een korte periode het grootst. Ook zal uw woning worden aangeboden bij al onze zoekende huurders, dit zoekersbestand groeit dagelijks!

Doel 4: Een geschikte huurder?

Het bezichtigen van de woning gebeurt door onze ervaren mensen. De bezichtigingen worden ingepland in overleg met de potentiële huurder. Wij zijn flexibel, bezichtigingen kunnen overdag, `s avonds, in het weekend, wanneer het de huurder gelegen komt. Hierdoor is de kans dat uw woning goed en snel verhuurd kan worden aanzienlijk groot.

Doel 5: Verhuurd!

Na een geslaagde bezichtiging en een goede eerste indruk bespreken wij met u de vervolgstappen. Wanneer de potentiële huurder u aanstaat en de huurder de woning wil huren, kunt u besluiten tot overgaan van verhuur van de woning. Wij zullen de huurder checken tot zover dit binnen onze mogelijkheden ligt. Dit houdt onder andere in dat wij een huurderscheck uitvoeren waarbij een antecedentenonderzoek is inbegrepen en mogelijke referenties van eerdere verhuurders natrekken. Zodra wij van mening zijn dat dit een geschikte kandidaat is zullen wij dit met u bespreken. Na uw akkoord gaan we over tot het opstellen van het huurcontract, deze wordt u en de huurder ter goedkeuring aangeboden. Hierna kan er over worden gegaan tot ondertekening van de huurovereenkomst, betaling van de borg en de eerste maand huur.

Neem contact op